Wil jij deel uitmaken van een Maritieme onderneming die wereldwijd haar producten inzet voor duurzaamheid en het milieu? Kom werken bij VAF Instruments!

VAF Instruments (onderdeel van Aalberts N.V.)  is een kleine reus in de Maritieme wereld. Sinds jaar en dag levert VAF een grote bijdrage aan de duurzaamheid en de CO2-reductie in de zeescheepvaart.

Met de productie van hoogtechnologische sensoren en meetsystemen heeft VAF een wereldwijd leidende positie op het gebied van meetsystemen. Innovaties worden vorm gegeven door onze eigen R&D afdeling. Wij willen in de komende jaren onze positie verstevigen door ons hoge kwaliteitsniveau en onze services aan de klanten. Wij leveren van Rotterdam tot Singapore en de rest van de wereld. Geen zee is ons te hoog.

Om onze doelen te bereiken zoeken wij voor onze productieafdeling een:

Allround assembler

                                     Een technisch handige teamplayer

Wat ga je doen?

Als allround Assembler spring je in waar nodig, of het nu hightech-elektronica is of het wat grotere mechanica. De afdeling Assemblage bestaat uit vier Productiecellen: ViscoSense, Flowmeters, Oilcon en T & TT-Sense. In de cellen staat een diversiteit aan productiemiddelen en randapparatuur zoals test- en ijkinstallaties, lasmachine, spuitcabine, ovens. Met behulp van vastgestelde montage-instructies, tekeningen en ondersteuning van ervaren collega’s ga je aan de slag. Fijn montagewerk bestaat uit onder andere solderen van kleine draadjes aan een printje en verlijmen van kleine keramische elementjes.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een echte doener met een can-do mentaliteit;
  • Je bent flexibel, houdt van afwisseling, het fijnere elektronica werk, maar ook het wat grovere mechanische deel.;
  • Je werkt netjes en gestructureerd, ook onder tijdsdruk.

 

Wat bieden wij?

Naast een afwisselde baan en leuke collega’s binnen een prachtig dynamisch bedrijf bieden we jou natuurlijk nog meer, zoals:

  • Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring;
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Metalektro).

 

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Reageer dan snel! Wij ontvangen graag je motivatie en CV via jobs@vaf.nl

Vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Bart van Straaten via 078 618 3100.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature of het ongevraagd toesturen van CV’s wordt niet op prijs gesteld.

This website makes use of cookies to enhance your user experience. By continuing to browse this site you agree to the Privacy Policy of VAF Instruments B.V.