Wil jij deel uitmaken van een Maritieme onderneming die wereldwijd haar producten inzet voor duurzaamheid en het milieu? Kom werken bij VAF Instruments!

Om onze doelen te bereiken zoeken wij een

Allround assembler

 

Als ALLROUND ASSEMBLER

…. spring je in waar nodig, of het nu hightech-elektronica is of het wat grotere mechanica. De afdeling Assemblage bestaat uit vier Productiecellen: ViscoSense, Flowmeters, Oilcon en T & TT-Sense. In de cellen staat een diversiteit aan productiemiddelen en randapparatuur zoals test- en ijkinstallaties, lasmachine, spuitcabine, ovens. Met behulp van vastgestelde montage-instructies, tekeningen en ondersteuning van ervaren collega’s ga je aan de slag. Fijn montagewerk bestaat uit onder andere solderen van kleine draadjes aan een printje en verlijmen van kleine keramische elementjes.

Wij zoeken

een assemblage medewerker die een belangrijke schakel in het proces is. Het is natuurlijk ten eerste belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Het is belangrijk dat je netjes kunt werken. Jij levert een grote bijdrage aan het totaal-proces dus je doet altijd goed je best!

Wat vinden we verder op jouw CV?

 Je bent een echte doener met een can-do mentaliteit;

 • Je bent flexibel, houdt van afwisseling, het fijnere elektronica werk, maar ook het wat grovere mechanische deel.;
 • Je werkt netjes en gestructureerd, ook onder tijdsdruk.

An offer you can’t refuse.

Werken bij VAF Instruments betekent samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan. We geloven dat de beste producten worden gemaakt met de inzet van de beste mensen!

Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen:

 • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een goed pensioen en een mooi aantal vakantiedagen zijn vanzelfsprekend.

Heb jij de sleutel tot succes en is deze vacature echt iets voor jou?

Wacht niet langer, stuur jouw cv en motivatiebrief en wellicht ontmoeten we elkaar snel! Je sollicitatie kun je richten aan Bart van Straaten via jobs@vaf.nl.

Wist je dat VAF

 • Een kleine reus is in de Maritieme wereld en sinds jaar en dag een grote bijdrage levert aan de duurzaamheid en de CO2-reductie in de zeescheepvaart.
 • Onderdeel uitmaakt van Aalberts, dat een beursgenoteerde organisatie is met diverse bedrijven.
 • Een historie heeft die teruggaat tot 1938 en dus bijna het 85-jarig jubileum heeft.
 • Een wereldwijd leidende positie heeft op het gebied van meetsystemen.
 • Je 90 collega’s krijgt
 • We gevestigd zijn in Dordrecht.
 • Met bevlogenheid creëren we een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en waar we onze verschillen toejuichen én respecteren, zodat jij trouw kan zijn aan wie jij bent!

This website makes use of cookies to enhance your user experience. By continuing to browse this site you agree to the Privacy Policy of VAF Instruments B.V.