Vacature

VAF Instruments B.V. te Dordrecht is de mondiaal opererende specialist op het gebied van meet-, regel- en controle-instrumenten voor de maritieme en procesindustrie. VAF Instruments is internationaal actief en heeft een eigen R&D afdeling, maar ook engineering en productie in huis en staat voor innovatieve producten van de hoogste kwaliteit met een optimale service en leverbetrouwbaarheid. Sinds 2018 is VAF Instruments onderdeel van de beursgenoteerde onderneming Aalberts NV.

VAF Instruments zoekt een

Human Resources Officer

Een teamplayer voor een brede rol, waarin je op een constructieve manier bijdraagt aan het behalen van de organisatiedoelen.

 

Wat ga je doen?

Een brede HR-functie waar je niet alleen operationele taken zoals het bijhouden van de HR-administratie hebt, maar ook samen met het MT de verantwoording draagt voor duurzame inzetbaarheid, employee journey, performance management, changemanagement en CAO-toepassingen.

Je bent een spin in het web en werkt nauw samen met de verschillende afdelingen, waarbij je ook de contactpersoon bent voor onder andere uitzendbureaus, schoonmaakdienst, beveiliging en geef je leiding aan de receptie en het bedrijfsrestaurant. Ook adviseer en ondersteun je de directie bij het overleg met de OR.

 

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een can-do mentaliteit, toegankelijk in contact naar alle collega’s en je bent flexibel en klantgericht. Je hebt zin om te werken aan verbeteringen, maar je geniet ook van de werkzaamheden in de dagelijkse operatie. Je werkhouding is gericht op samenwerking, je schat mensen en situaties feilloos in en communiceert helder op alle niveaus. Je werkt gestructureerd en planmatig, ook onder tijdsdruk.

Verder ben je:

  • Bekend met actuele HR wet -en regelgeving.
  • Communicatief sterk zowel in woord als geschrift in het Nederlands en Engels.
  • Een ervaren professional met HBO werk- en denkniveau (HRM of juridisch) met bij voorkeur werkervaring in een technische omgeving.
  • Ruim bekend met het Office pakket.

 

Wat bieden wij?

Naast een mooie werkplek en leuke collega’s binnen een prachtig dynamisch bedrijf bieden we jou natuurlijk nog meer, zoals:

  • Een diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden.
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf en de functie verder te ontwikkelen.
  • Diverse interne en externe contacten binnen een betrokken en informele werksfeer.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Reageer dan snel! Wij ontvangen graag je motivatie en CV via jobs@vaf.nl

Vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Björn van den Bogaard via 078-6183100.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature of het ongevraagd toesturen van CV’s wordt niet op prijs gesteld.

This website makes use of cookies to enhance your user experience. By continuing to browse this site you agree to the Privacy Policy of VAF Instruments B.V.