Vacature

Wil jij deel uitmaken van een Maritieme onderneming die wereldwijd haar producten inzet voor duurzaamheid en het milieu? Kom werken bij VAF Instruments!

Om onze doelen te bereiken zoeken wij een

Inside Sales Engineer

Ben jij ondernemend, krijg jij energie van sales en vind je het leuk om klanten te adviseren en overtuigen? Lees dan snel verder!

Als Inside Sales Engineer

… ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en weet jij hoe jij het beste invulling kunt geven aan hun wensen! Je werkt met een aantal vaste klantrelaties en bent hun partner bij vragen over onze producten en diensten. Daarnaast is de administratie in deze functie van belang. We zitten in een continue veranderende markt waarbij het van belang is dat je goed op de hoogte bent. Wat zijn de actuele productprijzen, de verwachte levertijden en hoe kan ik dit zo comfortabel mogelijk maken voor de klant? Jij krijgt energie van het helpen van je klant en het ondersteunen van je team.

Wij zoeken..

… een inside sales die gelooft in de kracht van samenwerking, net als wij. Je bent proactief en schakelt makkelijk op verschillende niveaus. Je hebt affiniteit met techniek en schrikt niet weg van administratieve taken. Wij zijn op zoek naar iemand met een vernieuwde en frisse blik, die energie krijgt van klant contacten. Daarbij vinden wij de persoonlijke klik het belangrijkst.

Wat vinden we verder op jouw CV?

 • HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in de commerciële of technische richting;
 • Communicatief sterk zowel in woord als geschrift in het Nederlandse en Engelse taal;
 • Commercieel gedreven en communicatief vaardig; het managen van verschillende stakeholders is jou niet vreemd
 • De wil én durf om verantwoordelijkheid te nemen; je denkt in oplossingen en niet in problemen.

An offer you can’t refuse.

Werken bij VAF Instruments betekent samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan. We geloven dat de beste producten worden gemaakt met de inzet van de beste mensen!

Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen:

 • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een goed pensioen en een mooi aantal vakantiedagen zijn vanzelfsprekend, CAO Metalelektro;
 • Salaris tussen € 2.800,00 en maximaal € 3.800,00, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Heb jij de sleutel tot succes en is deze vacature echt iets voor jou?

Wacht niet langer, stuur jouw cv en motivatiebrief en wellicht ontmoeten we elkaar snel! Je sollicitatie kun je richten aan Marielle van Zon-Hulsbosch, HR Business Partner, mvzon@vaf.nl.

Wist je dat VAF

 • Een kleine reus is in de Maritieme wereld en sinds jaar en dag een grote bijdrage levert aan de duurzaamheid en de CO2-reductie in de zeescheepvaart.
 • Onderdeel uitmaakt van Aalberts, dat een beursgenoteerde organisatie is met diverse bedrijven.
 • Een historie heeft die teruggaat tot 1938 en dus bijna het 85-jarig jubileum heeft.
 • Een wereldwijd leidende positie heeft op het gebied van meetsystemen.
 • We gevestigd zijn in Dordrecht.
 • Met bevlogenheid creëren we een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en waar we onze verschillen toejuichen én respecteren, zodat jij trouw kan zijn aan wie jij bent!

This website makes use of cookies to enhance your user experience. By continuing to browse this site you agree to the Privacy Policy of VAF Instruments B.V.