Internship Marketing Communications

Ervaar zelf het reilen en zeilen van een innovatieve wereldmarktleider in de internationale maritieme industrie. We bieden jonge talenten graag de ruimte om ervaring op te doen en een kijkje te nemen achter de schermen bij onze afdeling Marketing & Communicatie.

Vanaf oktober 2019 hebben we een plekje vrij voor een leergierige, enthousiaste en gedreven:

Internship Marketing Communications

 

Wat ga je doen bij ons:
Tijdens deze meewerkstage ondersteun je de afdeling Marketing & Communicatie onder andere op online gebied. Je onderzoekt nieuwe online mogelijkheden voor onze organisatie en bedenkt creatieve concepten die je direct kunt uitvoeren. Je gaat zelf op pad als content creator.

Je gaat nieuwsberichten en artikelen schrijven. Verder stel je news letters en mailings op, om vervolgens te versturen naar ons wereldwijde netwerk.

Daarnaast versterk je het team bij de organisatie van diverse internationale beursdeelnames en evenementen per jaar.

Jij:

  • bent een creatief talent
  • voelt je thuis in de sociale media kanalen
  • klimt graag in de pen
  • bent enthousiast, communicatief vaardig en houdt van aanpakken
  • toont initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel

Dit vinden wij belangrijk:

  • 3e jaars HBO / Bachelor Communicatie of vergelijkbaar
  • Vloeiend Nederlands en Engels in woord & geschrift
  • Ervaring met Adobe Creative Suite is een pre
  • Ervaring met Video editing is een pre

Over ons:

VAF Instruments B.V. te Dordrecht is specialist op het gebied van ontwikkeling, productie en levering van meet-, regel- en controle-instrumenten voor de industrie en de maritieme sector. Onze instrumenten worden veelal gebruikt op schepen, zij krijgen op deze manier inzicht in de prestaties van het schip en waar optimalisatie en besparingen mogelijk zijn. We zijn een innovatief bedrijf dat graag jonge mensen de ruimte biedt om ervaring op te doen en nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Meer informatie:
Deze stageplek is voor 4 tot 5 dagen per week. Neem voor meer informatie contact op met Nora van den Bergh (078-6183100) of solliciteer direct naar deze stage via jobs@vaf.nl

This website makes use of cookies to enhance your user experience. By continuing to browse this site you agree to the Privacy Policy of VAF Instruments B.V.