Wil jij deel uitmaken van een Maritieme onderneming die wereldwijd haar producten inzet voor duurzaamheid en het milieu? Kom dan als stagiair werken en leren bij VAF Instruments!

Om onze doelen te bereiken zijn wij zoek naar

STAGIAIRS

Ben jij enthousiast en leergierig en bezig met een VMBO, MBO OF HBO opleiding? Lees dan snel verder!

 

Ben jij wie we zoeken? Word jij onze nieuwe stagiair?

Als erkend leerbedrijf zien wij een goede stage als springplank naar een mooie en succesvolle carrière. Bij VAF Instruments krijg je in een gezellige werksfeer alle ruimte om te laten zien wat je waard bent.

Stage VMBO, MBO en HBO

Gedurende het hele jaar stelt VAF Instruments diverse stage- en afstudeerplaatsen beschikbaar voor studenten van het VMBO, MBO en HBO. Vooral in de techniek zijn wij met regelmaat op zoek naar stagiaires en liggen er beslist mogelijkheden. Maar ook als je een administratieve studie volgt zijn er mogelijkheden.

Heb je interesse in een boeiende stageplaats bij ons bedrijf? Vul dan het sollicitatieformulier in. Stuur jou gegevens dan aan Marielle van Zon-Hulsbosch, HR Business Parter via jobs@vaf.nl

Wij maken graag kennis met jou en je talenten!

Wist je dat VAF

  • Een kleine reus is in de Maritieme wereld en sinds jaar en dag een grote bijdrage levert aan de duurzaamheid en de CO2-reductie in de zeescheepvaart.
  • Onderdeel uitmaakt van Aalberts, dat een beursgenoteerde organisatie is met diverse bedrijven.
  • Een historie heeft die teruggaat tot 1938 en dus bijna het 85-jarig jubileum heeft.
  • Een wereldwijd leidende positie heeft op het gebied van meetsystemen.
  • We gevestigd zijn in Dordrecht.
  • Met bevlogenheid creëren we een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en waar we onze verschillen toejuichen én respecteren, zodat jij trouw kan zijn aan wie jij bent!

This website makes use of cookies to enhance your user experience. By continuing to browse this site you agree to the Privacy Policy of VAF Instruments B.V.